2014 legjobbjai a Giants-nél

Már több hét eltelt az alapszakasz vége óta, így itt az ideje annak, hogy visszatekintsünk a 2014-es szezonra és kiosszuk az egyéni elismeréseket csapatunk legjobb játékosainak. Jöjjenek hát az elmúlt esztendő kiválóságai!

Offensive MVP, Legjobb rookie, Legnagyobb meglepetés: Odell Beckham Jr.

Ha az első körös újoncod az adott év legjobbja az egyrészt öröm, hiszen jól választottál a drafton, csapatszinten viszont nem sok jót sejtet. Most ismét ez a helyzet, ha pozitívumokat szeretnénk keresni 2014-ben, akkor az egyik Odell Beckham Jr. szereplése. Sérülése miatt csak szezon közben tudott bekapcsolódni a munkába, ő azonban rögtön helytállt és az utolsó hetekben a liga (egyik) legjobb formájában szereplő elkapója volt. A Cowboys ellen bemutatta az elmúlt időszak legnagyobb elkapását, de nemcsak ezzel emelkedett ki, hiszen gyakorlatilag egy gyenge mérkőzése sem volt. Ez az ami igazán félelmetes, újonc létére képes volt végig magas színvonalon játszani. Ha fejben is végig a topon marad, akkor könnyen a következő tíz év egyik meghatározó játékosa lehet. Nem véletlenül "sajátított ki" három díjat is magának.

Honorable mention: Offensive MVP: Eli Manning; Legjobb rookie: Andre Williams

Defensive MVP: Jason Pierre-Paul

Nem tudhattuk milyen játékot várhatunk tőle, hiszen hátműtéte után 2013-ban csak árnyéka volt önmagának. Ezt szerencsére feledtetni tudta és már az Arizona ellen rögtön 1,5 sackig jutott a második fordulóban. Ugyan pass rush-ban nem mindig volt a legjobbak között, de a futás ellen remekelt, ritka az ilyen sokoldalú defensive end a ligában. Volt egy-egy gyengébb összecsapása, de végig tudta játszani az évet, és az utolsó hetekben nem lehetett rá panasz. Azt hiszem eleget tett azért, hogy megkapja csapatunktól új szerződését és a gyengécske védelem egyik kiemelkedő alakja volt.

Honorable mention: Johnathan Hankins

Legnagyobb csalódás: Adrien Robinson

Nagy lehetőség előtt állt, hiszen a tight end sorunkban nem találtunk egy nagy nevet sem. Ehhez képest lehetőséget is alig kapott, Larry Donnell és Daniel Fells is megelőzte őt a rangsorban. Mindössze 50 yardig és 1 TD-ig jutott, egy harmadik évében járó játékostól ez borzasztóan kevés. Az edzőtáborban egyértelműen a csapatba kerülésért kell küzdenie, viszont ha sikerrel veszi az akadályt akkor sem hiszem, hogy sok időt fog majd a pályán tölteni.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu