Még egy évig Fosztogató lesz Charles Woodson

A Raiders tegnap előtt bejelentette, hogy az idei szezonban is a csapat játékosa lesz a veterán safety Charles Woodson. A legrégebbi aktív Raider játékos egyéves szerződést kötött és a hírek szerint a tavalyi, 1.8 millió dolláros szerződéséhez hasonló kontraktust írt alá most is. Woodson 38 éves kora ellenére kitűnő szezont futott így nem okozott nagy meglepetést, hogy végül hosszabbítottak a lejáró szerződésű safetyvel.

A 17 éves NFL tapasztalattal rendelkező védőt nyolc alkalommal választották be a Pro Bowl és hét alkalommal az All-Prokeretbe. Karrierje első négy szezonjában Raiders játékosként kapott meghívott és 2008-tól 2011-ig pedig mint Green Bay Packers játékos volt Pro Bowl kerettag.

238 NFL mérkőzésen lépett pályára és 235 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak. 929 tacklet, 20 sacket, 27 kierőszakolt fumblet, 60 interceptiont, 13 touchdownt szerzett és 130 passzt ütött le. Az NFL történetének egyetlen játékosa aki karrierje során legalább 60 interceptiont és 20 sacket szerzett.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

Fotó: twitter.com