Shaun Alexander szerint a legjobb évek még T-Rich előtt állnak

Shaun Alexander a már visszavonult Seattle Seahawks running back legenda megszólalt futótársa, Trent Richardson-al kapcsolatban. Alexander és Richardson egyaránt az Alabama-i Crimson Tide csapatában játszott és a Seahawks legeredményesebb futójátékosa kiáll T-Rich mellett és véleménye szerint a legszebb évei még előtte állnak.

"Bárcsak tudnám Trent számát. Nekem nincs meg - ha ezt olvasod kérlek hívj fel Trent - de azt hiszem tudom, hogy min megy keresztül. Az NFL-ben folyamatosak a taktikával, a sémákkal bombázzák és hogy hogyan gyorsítsák fel a játékodat. Szépen lassan robottá kezdesz válni és kivesz belőled az igazi tehetség." - nyilatkozta Alexander a Yahoo Sports-nak adott interjújában.

Richardson-nak szüksége is van mindennemű támogatásra hiszen a tavalyi alapszakaszban rövid pályafutásának legrosszabb szezonját produkálta. 519 futott yardot (3.3 yardos átlag), 3 futott touchdownt és 229 elkapott yardot szerzett. A Denver Broncos előtti Főcsoport elődöntő mérkőzés előtt a csapat két mérkőzésről eltiltotta és a 3.18 millió dolláros alapfizetése (csak trade-el szabadítható fel) miatt könnyen elképzelhető, hogy idén újra csapatot fog váltani.

(nfl.com, Fotó: sportsoverdose.com)