A Panthers el fogja engedni a Krakent

A hírek szerint a Carolina Panthers nem fog hosszabbítani a legjobb defensive endjével Greg Hardy-val. Hardy szerződése lejár az offseasonban de ma bíróság elé kell állnia mert tavaly megverte a barátnőjét és ha bűnösnek találják akkor a liga szabályai szerint minimum 6 mérkőzéses eltiltást fog kapni.

A Charlotte Observer információ szerint a Panthers a védő problémái miatt nem akar vele hosszabbítani. A tavalyi offseasonban franchise taget kapott a csapattól de az eset miatt 15 mérkőzést ki kellett hagynia a liga eltiltása miatt. A 13 millió dolláros franchise tagért mindössze egyetlen mérkőzésen lépett pályára.

A jelenleg 26 éves Hardy 15 sacket szerzett a 2013-as alapszakaszban és a jó teljesítményének köszönhetően bekerült a Pro Bowl és az All-Pro keretbe is. A tavalyi offseasonban nem sikerült hosszútávú szerződést kötni így a jó idények után érthető módon franchise taget kapott a Panthers-től.

Hardy még fiatal, nagyon éveket tudhat maga mögött de a jövőbeli eltiltás problémát jelent a számára. Hasonló helyzetben van mint Ray Rice a tavalyi szezonban. Nagy szerződésre számíthatott de a balhé és az esetleges eltiltása miatt kevesebb pénzben kell gondolkodnia és kérdéses, hogy melyik csapat fogja bevállalni a 6 mérkőzéses eltiltásával.

(nfl.com, Fotó: blogs.thescore.com)