A Seahawks védőjének a keresztszalagja is elszakadt a Super Bowl-on

Mindannyian láthattunk az idei Super Bowl-on amikor Jeremy Lane bemutatta a döntő első nagy játékát majd az interception visszahordása közben megsérült a csuklója és nem tudott visszatérni.

Az már elejétől fogva köztudott volt, hogy a Seattle Seahawks cornerbackjének eltört a csuklója de tegnap kiderült, hogy a play során a keresztszalag is elszakadt a térdében.

A Seahawks general managere John Schneider egy tegnapi interjújában bejelentette, hogy a védőnek megsérült a térde is ami teljes egészében felborítja a rehabilitációs folyamatot.

Lane-t meg kell műteni a közeljövőben és jelen állás szerint csak szeptemberben tud majd visszatérni a pályára. Ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal ki fogja hagyni a felkészülési időszak jelentős részét.

Jeremy Lane sérülése

Lane nem stabil kezdő de nickelbackként nagyon fontos a védelem számára. Az utolsó három szezonban 53 tacklet, 6 interceptiont és 1 kierőszakolt fumblet szerzett.

A Legion of Boom "jelentéktelen" darabját jelenti de emlékszünk rá, hogy mi történt amikor nem tudta folytatni a mérkőzést. Folyamatosan a helyére beállt Tharold Simon-t célozták és a Patriots nagyon eredményesen termelte a yardokat a defensive backen.

(nfl.com, Fotó: )