A Cardinals 2018-ig hosszabbított a vezetőedzőjével és a general managerével is

Az Arizona Cardinals érthető okok miatt nem várt sokáig és már most magához láncolta a vezetőedzőjét és a general managerét is. Egy órája bejelentették, hogy 2018-ig meghosszabbították Bruce Arians és Steve Keim szerződését is.

A hosszabbításon nem lehet csodálkozni hiszen az utóbbi két évben kitűnő munkát végzett a Cardinals párosa. A 2013-as kinevezésük óta 21 mérkőzést nyert meg a csapat és négy sikertelen szezon után bejutottak a rájátszásba.

"Két éve pár nap különbséggel szerződtettük Steve-et és Bruce-t és hittünk benne, hogy valami igazán különlegeset tettünk. Az azóta eltelt összes nap ezt bizonyítja. Az elmúlt két szezonban mutatott teljesítmény jól tükrözi, hogy mennyire tehetségesek, értenek a szakmájukhoz és mennyire fontosak a sikerek elérésében. Nem csak magam miatt hanem az össze Cardinals szurkoló miatt mondom, nagyon izgatottak vagyunk, hogy Steve és Bruce 2018-ig rendelkezik szerződéssel." - szerepelt Michael Bidwill, a Cardinals elnökének a közleményében.

Arians a liga történetének egyetlen edzője akit három éven belül, két csapattal kétszer választottak meg az Év edzőjének.

(nfl.com, Fotó: revengeofthebirds.com)