A Redskins átstruktúrálta DeAngelo Hall szerződését

A Washington Redskins pár hete átstruktúrálta veterán cornerbackjének, DeAngelo Hall-nak a szerződését. A védő szerződéséből még három év hátravan és a korábbi megállapodás szerint az idei szezonban 4 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

Az alapfizetésből 1 millió dollárt garantáltan megkapott volna február 15.-én de az új szerződésből ezt a garantált összeget kivették és a teljes összeg nem garantált alapfizetésnek minősül. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy Hall-nak bizonyítani kell és bent kell maradnia a csapat rosteren.

A jelenleg 31 éves védő Achilles sérülése miatt a tavalyi szezonban csak az első három mérkőzésen tudott pályára lépni. A Redskins vezetősége valószínűleg a játékos sérülése és kora miatt döntött a garantált összeg eltörlése mellett de ez nem jelent túl sok jót Hall-ra nézve.

Az idei szezont is beleszámolva Hall szerződése még 10 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából és ha elküldik a szezon kezdete előtt akkor közel 5 millió dollárt szabadítanának fel. Nem biztos, hogy ez meg fog történni de nem sok jót sejtetnek a hasonló lépések.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)