Davis: Még mindig az Oakland-i hosszabbításon dolgozunk

Az Oakland Raiders és a San Diego Chargers a múlt héten nagy port kavart a közös bejelentéssel miszerint közös stadiont építenének Los Angeles-ben. A Raiders szurkolók többségénél finoman szólva is kiverte a biztosítékot a bejelentés hiszen a szurkolók nem akarnak közösködni az egyik csoportriválisukkal.

A Chargers rögtön a bejelentést követően tudatta a szurkolóival, hogy továbbra is mindent meg fognak tenni, hogy otthon tartsák a csapatukat. Nem maradt el a Raiders tulajdonosának, Mark Davis-nek bejelentése sem miszerint a Fosztogatók is otthon akarják tartani a csapatukat.

"Még mindig azon tevékenykedünk, hogy hosszabbítsunk Oaklandben. Jelenleg A, B, C és D lehetőségünk van. Ez egy fantasztikus lehetőség amin a Chargers-el közösen dolgozunk. Ez csak egy része a folyamatnak. De ismétlem, hogy továbbra is megpróbálunk tenni valamit azért, hogy Oakland-ben maradhassunk." - nyilatkozta Davis a CSN Bay Area-nak adott telefonos interjújában.

Mindét fél kihangsúlyozta, hogy mindent meg fognak tenni, hogy otthon tartsák a csapatukat és ez a véleményem szerint két dolgot jelenthet. Komolyan gondolják a költözést de nem akarják magukat teljesen elvágni a szurkolóktól hiszen a következő szezonban is teli lelátó előtt szeretnének játszani.

Vagy pedig ez az utóbbi idők legnagyobb blöffje. Egy NFL csapat nagyon fontos a városok számára és ezzel akarnak nyomást helyezni a városvezetésre. Hosszú ideje nem történt előrelépés a két stadionnal kapcsolatban így ez a nagyszabású blöff előremozdíthatja az ügyüket.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: espn.go.com, sfagte.com)