A Panthers szerződést hosszabbított Joe Webb-el

A Panthers szerződést hosszabbított Joe Webb-el, egy sokoldalú játékossal, aki korlátlan szabadügynök lett volna az új bajnoki év kezdetén, kedden.

"Joe folytonosságot ad nekünk irányító pozícióban." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Valamint egy nagyon sokoldalú játékos. Nem csak irányítót játszott már, hanem wide receiver-t is és a speciális csapatban is pályára lépett már, ügyes és intelligens. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy továbbra is része annak, amit próbálunk építeni itt."

Webb, aki egy egyéves szerződés kapott, eredetileg korlátlan szabadügynökként érkezett a Panthers csapatához az elmúlt holtszezonban, és segített az offense-nek felkészülni a szezonra, közben az irányító Cam Newton a bokaműtét után lábadozott. Miután Newton visszatért, Webb wide receiver poszton és a speciális csapatban szerepelt. Volt egy 16 yardos elkapása, visszahordott két kickoff-ot, 53 yardot elérve és volt egy TD-t megakadályozó szerelése egy kickoff visszahordásnál a Panthers Atlanta Falcons elleni győzelme során, az alapszakasz utolsó meccsén.

A hatodik körben választotta ki a Minnesota Vikings 2010-ben, Webb irányítót és wide receiver-t is játszott a Vikingeknél. Az Alabama-Birmingham-en elért statisztikája: 88/152, 853 yard, 3 TD, 5 INT. Volt még 273 futott yardja és hét elkapása 58 yardért.

"Nagyszerű, hogy visszatérhetek." mondta Webb. "Remekül fejeztük be a szezont, és otthon éreztem magam. Nagy volt a játékosok közötti kémia, és úgy éreztem, mintha ez egy nagy család lenne. Izgatott vagyok, hogy tovább dolgozhatom Cam-el és DA-vel (Derek Anderson), (Ken) Dorsey Mester irányítása alatt."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu