A Panthers hosszabbított a DT Dwan Edwards-al

A Panthers és a defensive tackle Dwan Edwards aláírt egy kétéves szerződés órákkal a szabadügynök piac kezdete előtt.

"Be akartam fejezni, amit elkezdtünk." mondta Edwards. "Három éve érkeztem, és a védelem feljavult, volt egy pár playoff szereplésünk és szeretném ezt folytatni."

Mióta csatlakozott a Panthers csapatához 2012-ben, Edwards az egyik legfontosabb tagja annak az egységnek, amely a TOP10-ben szerepelt az NFL védelmi rangsorában az elmúlt három évben.

Tavaly Edwards  16 meccsen játszott, részeként a Carolina defensive tackle-rotációjának és 43 tackle, négy sack, 15 irányító nyomás és egy interception fűződik a nevéhez. 2013-ban három sack-et ért el, miután karrierjének legjobb eredményét érte el hat sack-et szerezve - a második legtöbb egy defensive tackle játékostól a csapat történetében - 2012-ben.

Edwards és Colin Cole szerződtetésével a Panthers defensive tackle-rotációja - a kezdő Star Lotulelei és Kawann Short vezetésével - biztosítva van a 2015-ös szezonra.

"Dwan nagyon produktív, része a defensive tackle-rotációnak Star Lotulelei, Kawann Short és Colin Cole mellett." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Nagyra értékelem azt a vezetői hozzáállást, amit behoz a defensive line szobába, és izgatott vagyok, hogy visszatért a csapatunkba."

"Van egy nagyszerű kémia a defensive line-ban és annak ellenére, hogy néhány kihívással kellett szembe néznünk az elmúlt évben, folytatódott a harc, a fiatal srácok felnőttek a feladathoz, és a (defensive line edző Eric) Washington nagyszerű munkát végzett." mondta Edwards.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu