Mike Wallace érkezett Miami-ból

Mike Wallace_1Jön az erősítés elkapó posztra, itt van Mike Wallace.

Nem is nagyon volt a levegőben ez a trade, sőt nem is volt róla semmi előzmény egyszer csak “sokkoltak” minket a bejelentéssel.

Mike Wallace a Miami Dolphins elkapója egy trade folyamán érkezett csapatunkhoz. Mi egy idei 5. körös választójogot adtunk Miami-ba, ők pedig Wallace mellé küldtek egy idei 7. körös picket. Ezzel gyakorlatilag ingyen hoztuk el őt, mivel a Cassel üzletből származó plusz picket adtuk érte. Spielman megint összehozta, hiszen a játékos mellé szerzett egy plusz választójogot is.

A 28 éves elkapó már két éve is terítéken volt nálunk, de akkor annak ellenére, hogy mi több fizetést kínáltunk neki mégis a Dolphins együttesét választotta. Bevallása szerint mert ott jobb az időjárás, mint Minnesota-ban. Elég gyerekes dolog, de állítása szerint már benőtt a feje lágya.

Az egykori Steelers-es és Dolphins-os elkapó karrierje során 375 elkapásból 5834 yardot és 47 TD-t ért el eddig. Tavaly 67 elkapásig 862 yardig és 10 szerzett TD-ig jutott.

Az idei fizetési sapkából összesen 9.9 millió dollárt visz majd el az ő fizetése. Nem véletlen, hogy szombaton búcsút intettünk Greg Jennings-nek, amivel 5 millió dollárt spóroltunk a fizetési sapka alá, így összesen 11 milliót költhetünk még el.

Wallace azt mondta, hogy egy szó se esett arról, hogy átstrukturálják szerződését, így az marad a régiben.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com