Patrick Robinson a Chargers játékosa lett

A San Diego Chargers elsődleges célja Brandon Flowers visszahozatala volt a cornerback posztra de a védő szerződtetésével is szükségük volt még erősítésre a poszton. Tegnap bejelentették, hogy egyéves, 3 millió dolláros szerződést kötöttek a New Orleans Saints korábbi elsőkörös cornerbackjével Patrick Robinson-al.

Az, hogy ténylegesen mekkora erősítést jelent majd az nagy kérdés, hiszen eddigi játékával nem tudta bebizonyítani, hogy megérte a korábbi magas picket.

A 2013-as alapszakasz második mérkőzésén súlyosan megsérült a térde és sérültlistán kellett befejeznie a szezont. A tavalyi szezonnak a csapat második számú cornerbackjeként vágott neki de elvesztette az edző bizalmát és az év végére már csak a slotban szerepeltették. Ott viszont nem teljesített rosszul. Az nfl.com a 95. legjobb idei szabadügynökként rangsorolta.

A Chargers-nél nagy valószínűség szerint a Flowers, Robinson, Jason Verrett cornerback kezdő hármassal vágnak majd neki a következő szezonnak és a névsor így nem is tűnik rossznak. Flowers-el és Verrett-el a szélen, Robinson-al pedig középen egész jó egységet alkothatnak majd az idei szezonban.

(nfl.com, Fotó: behindthesteelcurtain.com)