A Browns-ból erősített a Seahawks

A Seattle Seattle bejelentette, hogy szerződtette a Cleveland Browns korábbi defensive tacklejét Ahtyba Rubin-t. Egyelőre nem lehet tudni a szerződés időtartamáról és az anyagi részleteiről sem. A frissen szerződtetett védőnek a szabadügynökként távozó veterán Kevin Williams-t kell majd pótolni a védőfal közepén.

A 28 éves Rubin mellett szól, hogy hat évvel fiatalabb és sokkal atletikusabb is mint a 34. életévében járó Williams. Rubin nem produkált túl magas számokat a tavalyi szezonban, 28 tacklet és 1 sacket szerzett de a statisztikái ugrásszerűen megnőhetnek a következő szezonban.

Ennek az egyik fő oka, hogy Seattle-ben 4-3-as rendszerben fog szerepelni míg Clevelandben korábban 3-4-es rendszerben nose tackleként alkalmazták. Az nfl.com a 83. legjobb idei szabadügynökként, és a 2. legjobb nose tackleként rangsorolta Rubin-t.

A védőfalembert a 2008-as Draft hatodik körében választotta ki a Browns és eddigi profi pályafutása során a csapat játékosa volt. 338 tacklet, 12 sacket, 3 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont szerzett a Browns játékosaként.

(nfl.com, Fotó: fieldgulls.com)