Áprilistól újra edzésbe állhat Johnny Football

A hírek szerint Johnny Football hamarosan visszatér az edzőpályára. A Cleveland Browns vezetőedzője Mike Pettine egyik interjújában megerősítette, hogy Johnny Manziel részt fog venni a csapat április 20.-án kezdődő edzésein miután két hónapot sikeresen eltöltött a rehabon.

A hírről a vezetőedző előtt már beszámolt az ESPN munkatársa Jeremy Fowler is. Fowler információi szerint még lehet tudni, hogy mikor fogják kiengedni Manziel-t a rehabról, ez a játékostól függ. Ha semmi sem változik akkor április elején fogják kiengedni.

"Nem hiszem, hogy ez kétséges. De nem vagyok illetékes az ügyben. Hogy mi lesz számára a legjobb arról azok döntenek majd akiknek a gondjaira lett bízva". - nyilatkozta a Browns general managere Ray Farmer amikor az irányító visszatérésről kérdezték.

Farmer véleménye szerint az még nem elegendő a kezdő irányító poszt elnyeréséhez, hogy Manziel január 28.-án önként bevonult a rehabra, ezt továbbra is el kell nyernie. Ehhez az offseasonban szerződtetett Josh McCown-t kell majd legyőznie a jövő hónaptól kezdődő offseason edzéseken.

(nfl.com, Fotó: chicagotribune.com)