Kik maradtak a piacon? - Defense

A támadók után most jöhetnek a védők, lássuk kik azok akik még mindig nem találtak maguknak csapatot.

Dwight Freeney már nem mai gyerek, de így sem zárt rossz évet és úgy tűnik kiegészítő emberként még mindig képes a hasznos munkára. Perzse a szabad edge rusherekre egyaránt az jellemző, hogy elmúltak 30 évesek, gondoljuk csak Anthony Spencerre, Osi Umenyiorára, vagy Shaun Phillips-re.

Egy DT-t már sikerült igazolni Kenrick Ellis személyében és a defensive endekhez hasonlóan ők is alapíthatnának egy nyugdíjasklubot, hiszen a csapatok maximum a C.J. Mosley, Barry Cofield, B.J. Raji hármasból tudnak mazsolázni. Na jó, Raji még nem múlt el 30, de valószínűleg visszatér Green Bay-be.

A linebackerek között Brandon Spikes és Rolando McClain is jó eséllyel kezdő lehet jövőre, igaz nem tudjuk milyen pénzt akarnak. Azt is figyelembe kell venni, hogy azért ők sem tökéletes játékosok, de a free agent piac ezen szakaszában már kiemelkedő értéket képviselnek. Érdekesség, hogy korábbi játékosaink közül sem Spencer Paysinger sem Jacquian Williams nem talált még magának csapatot.

A cornerbackek közül igazán nem lehet kiemelni senkit sem, szerencsénk, hogy a DRC, Amukamara, McBride hármas megfelelő értéket képvisel. Reméljük végre kibírnak egy teljes szezont sérülés nélkül.

Védelmünk leggyengébb része a safety pozíciója, így meglepő, hogy még Stevie Brownt sem igazoltuk újra. Rajta kívül még Dashon Goldson jelenthet valamiféle megoldást, de az ő megszerzésére sem látok esélyt. Bernard Pollard tavaly Achilles sérülést szenvedett, utána pedig megvált tőle a Titans.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: sandiegosportsjunkies.com