Ittas vezetésért letartóztatták az idei Draft egyik védőjét

Pénteken hajnalban ittas vezetés vádjával letartóztatták a Florida State cornerbackjét P.J. Williams-t. A védőt évfolyamának hatodik legjobb cornerbackjeként rangsorolták és az előzetes számítások szerint a második körre (némi szerencsével az első kör végére) tartották jónak de a letartóztatás miatt már elfelejti a korai picket.

Williams az FSU Tallahassee-i kapmuszához közel hívta fel magára a járőrök figyelmét amikor egy McDonald's parkolóból kihajtva illegálisan balra kanyarodott. A védőt bérelt autóban állították meg érvényes jogosítvány nélkül mert azt bevonták egy tavaly októberi ügye miatt.

Az igazoltatás során megbukott a helyszíni teszten de nem volt hajlandó megfújni a szondát. A rendőrökkel közölte, hogy a Florida State egyik játékosa, az egyik közeli bárban volt és csak haza akar menni. Tavaly októberben "csak" egy balesetben volt benne amit megúszott sérülés nélkül de a mostani esetet már egészen máshogyan fogják megítélni a csapatok.

Williams egy jó méretekkel rendelkező, atletikus és gyors játékos. A Scouting Combine-on 4.57 másodperc alatt futotta le az eheti Pro Day-en 4.45-re javított. Az idei évfolyam 35. legjobb játékosaként rangsorolták. Az eset miatt biztosan veszít az értékén de jelenleg még a szakértők sem tudják megmondani, hogy pontosan mennyit is ártott neki a mostani letartóztatás.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)

Címkék: nfldraft, pjwilliams