Senkinek sem kellett a Jay Cutler által aláírt labda

Az utóbbi években alaposan visszaesett a Chicago Bears irányítójának, Jay Cutler-nek a piaci értéke amit mi sem bizonyít jobban, hogy egy árverésen senkinek sem kellett a játékos által aláírt labda. Az aucióra március 26.-án került sor és egyetlen licitet sem kapott a 100 dolláros értéken kikiáltott dedikált labda.

Az eset igen meglepő de egyben jól bizonyítja, hogy valóban hatalmasat zuhant az irányító megítélése. A labdáért befolyó összegből egy kutyákat örökbeadó szervezetet támogattak volna. A héten viszont mégiscsak jelentkezett valaki a szóban forgó labdáért aki kifizette az eredeti 100 dolláros árat és elárulta, hogy a fiának fogja adni aki hamarosan ünnepli majd a születésnapját.

Érdekes, hogy Cutler miért örvend ekkora közutálatnak hiszen nem Ő a futballtörténelem legrosszabb irányítója és a képességei alapján a jelenlegi mezőnyben is bőven megállja a helyét. A csapatok többsége örülne ha Cutler az Ő csapatában játszana, főként a pályán mutatott viselkedése és a magas fizetése miatt vívta sokak ellenszenvét.

(nfl.com, Fotó: chicagotribune.com)