Melyik posztokra válasszanak a Drafton: Chicago Bears

Chicago-ban új filozófiát fognak követni ugyanis a Bears az idei offseasonban lecserélte a vezetőedzőjét és a general managerét is. A Denver Broncos korábbi vezetőedzője lett a csapat vezetőedzője aki a San Francisco 49ers korábbi edzőjét Vic Fangio-t nevezte ki defensive koordinátornak. A Fangio által alkalmazott 3-4-es védelem azonban nem fekszik a Bears jelenlegi keretének így a stratégiához megfelelően alakítani kell a csapat védelmén.

Legnagyobb hiányposztok: OLB, NT, OL, S, WR

Pickek száma: 6

Draft pick: Kör 1 (7), Kör 2 (39), Kör 3 (71), Kör 4 (106), Kör 5 (142), Kör 6 (183)

Az új védelmi séma ellenére sem a defenseben kell keresni a csapat legnagyobb hiányposztját hanem a támadósorban. A csapat az offseasonban eltradelte legjobb elkapóját Brandon Marshall-t a New York Jets csapatával. Helyére csak Eddie Royal érkezett így biztosra lehet venni, hogy elkapót fognak választani a Draft első körében.

A támadóegység másik nagy hiányposztja a támadófalban keresendő. A Bears 10 szezon után megvált korábbi centerétől Roberto Garza-tól és a helyére a Broncos korábbi centerét Will Montgomery-t szerződtették de a két játékos nem ugyanazt a szintet képviseli. A hátsó körökben várható egy center érkezése.

Elkapó után a legfontosabb, hogy jó nose tacklet és outside linebackert találjanak a Drafton aki képes javítani a pass rushon. Nagy veszteséget jelent Stephen Paea távozása így a második körben egy defensive tackle kiválasztására lehet számítani.

A csapatnak Chris Conte távozása miatt safetyre is szüksége lesz de Antrel Rolle szerződtetése miatt ez a poszt a védőfal és a linebacker poszt megerősítése miatt némileg háttérbe szorul.

Mock draft:

Brian Baldinger: Amari Cooper, WR, Alabama

Bucky Brooks: Amari Cooper, WR, Alabama

Charley Casserly: Amari Cooper, WR, Alabama

Charles Davis: Kevin White, WR, West Virginia

Daniel Jeremiah: Marcus Mariota, QB, Oregon

Lance Zierlein: Amari Cooper, WR, Alabama

Akikkel kapcsolatba lépett a Bears:

Privát edzésen vett részt: Eli Harold, OLB, Virginia, Trevor Siemian, QB, Northwestern, 

Ellátogatott a csapathoz: Amari Cooper, WR, Alabama, Vic Beasley, OLB, Clemson, Mario Edwards, Jr., DE, Marcus Mariota, QB, Oregon, Benardrick McKinney, ILB, Harold Spears, TE, New Hampshire, Trae Waynes, CB, Michigan State, Kevin White, WR, West Virginia, Jameis Winston, QB, Florida State

Megfigyelték a Pro Day-en: Andrus Peat, OT, Stanford, Ty Sambrailo, OT, Colorado State

(nfl.com, Fotó: sportsmockery.com, chicagonow.com, thesportspost.com)