Sanchez: Tebow csak az edzések miatt érkezett

A Philadelphia Eagles irányítója Mark Sanchez egy éven keresztül a New York Jets-nél is együtt dolgozott Tim Tebow-al és most gyorsan elejét vette, hogy új csapatánál kitörjön a Tebow mánia. Sanchez egyik nyilatkozatában kijelentette, hogy Tebow-t csak Sam Bradford sérülése miatt az edzések idejére igazolta le az Eagles.

"Nyilvánvalóan nagyszerű srác aki keményen dolgozik. Szükségünk volt egy plusz emberre míg Sam Bradford felépül. Ezért igazoltuk le Őt, legalábbis nekem ezt mondták. Izgatottak vagyunk a következő szezon miatt. Egy nagyszerű csapat jött össze." - nyilatkozta Sanchez a CSN Philadelphia-ank adott interjújában.

Első ránézésre ésszerűnek tűnhet Sanchez magyarázata de felveti a kérdést, hogy erre a szerepre miért pont Tebow-t választotta a csapat. Ha valóban csak arra kell, hogy az elkapóknak dobáljon az edzéseken arra Chip Kelly olyan játékost is választhatott volna a szabadügynökpiacról akire nem irányul erre médiafigyelem.

A kiszivárgott hírek szerint azonban az Eagles különböző szituációknál mégiscsak számol Tebow-al. A 2 pontos kísérleteknél számolnak vele és az tény, hogy ezeket a szituációkat csak kevesen tudják nála jobban megoldani. Emellett még az sem tiszta, hogy mit akarnak Bradford-al így még korai lenne leírni Tebow-t.

(nfl.com, Fotó: rantsports.com)