Újra összeáll a UCLA LB-duó a Vikings-nál

Eric Kendricks_2Anthony Barr önkívületi állapotba került, mikor megtudta régi csapattársát kapta meg ismét játszópajtásnak.

A Minnesota Vikings a második körben is a védelmet erősítette meg, mikor egy hiányposztra választott játékost. A Vikings második körös választása a UCLA LB-je, Eric Kendricks lett.

Se fel, sem pedig le nem cseréltünk draftjogot, így a második kör 13. helyén választhattunk magunknak játékost. Mike Zimmer-ék jól döntöttek, ugyanis Eric Kendricks-re esett választásuk.

Kendrick egész eddigi életét California-ban töltötte, így elég nagy váltás lesz neki Minnesota, éghajlat szempontjából mindenképp. Eric csapattársa volt Anthony Barr-nak, akit tavaly választottunk ki ugyancsak a UCLA-ről.

A már “régi” Vikings játékos teljesen önkívületi állapotba került, mikor megtudta, hogy régi jó barátja és csapattársa is lila mezben folytatja.

Kendirck egy Clovis nevű városban született California államban. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy mivel február 29-én született még csak 5 éves. 

Középiskola után a UCLA-re került, ahol politikatudományt hallgatott. Ott töltött 3 éve alatt kezdővé nőtte ki magát. Nagyon jó fizikumú, jó felépítésű játékos, aki gyors és ennek is köszönhetően állandóan az események közelében van. A tavalyi évben megkapta a liga legjobb LB-jének járó Butkus Díjat, valamint az Alamo Bowl-on is ú lett a defense MVP-je.

Az elmúlt három év alatt ő csinálta az egyik legtöbb tackle-t az egyetemi játékosok közül.

Anthony Barr-al most újra együtt játszhat, reméljük ez csak tovább növeli az önbizalmát és a játékkedvét. 

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com