Ki szerepel majd safety poszton az Eagles-nél

usa-today-8585541_0.jpgA safety poszt az egyik legnagyobb  kérdés volt tavaly a védelemben, ráadásul az eddigi off-seasonban sem tett túl sokat a csapat a problémakör megoldásáért.

Nate Allen távozott Oaklandbe, és nem nagyon érkezett senki a helyére. Malcolm Jenkins az egyik biztos kezdőnk, de hogy ki fog mellette szerepelni a másik safety poszton továbbra is kérdéses.

A pletykák szerint a veterán cornerback, Walter Thurmond lehet a megoldás. A korábbi Seahawks/Giants cornerback a 2. csapat söprögetőjeként is gyakorolt az OTA-n.

Chip Kelly is nyilatkozott a témáról: "Walter mindig a labda közelében van. Nagy gyakorlata van nickel (a pályára küldött extra, harmadik cornerback - ötödik defensive back) poszton, így akkor a legjobb, ha belül játszhat. Jól átlátja a dolgokat, nagyon ösztönös, intelligens játékos. A jelenlegi cornerbackjeink között neki van a legnagyobb esélye rá, hogy belülre kerül".

Nem vitás, hogy Thurmond sokoldalú játékos, a Giantsben és a Seahawksban is játszott szélső, és belső CB-t is, meglátjuk mi sül ki belőle.

Más hírek szerint a tavaly 4. körben választott Jaylen Watkins is safetyként fog szerepelni. A Buffalo Bills elkapójának, Sammy Watkinsnak kisöccse CB-ként és Safetyként is pályára lépett a Florida Gators színeiben az egyetemi éveiben. Rá azonban első sorban továbbra is a speciális egységben számít a csapat.

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu