Thanks for joining us Mr. Peterson!

Adrian Peterson_3A tékozló fiú hazatért, azaz Adrian Peterson teljes vállszélességgel a csapat szolgálatában.

Nem semmi huzavona volt az elmúlt, aszongya egy, kettő, három, négy hónapban, ja nem öt hónapban. Adrian Peterson kedden ismét edzésbe állt és azt nyilatkozta az az AP hírügynökségnek (nem, nincs saját hírügynöksége), hogy teljes erőbedobással fog készülni és még mindig imádja a csapatát az elmúlt 9 hónap viszontagságai ellenére.

A valódi ok, amiért kicsit bedurcizott az elmúlt hónapokban az az volt, hogy még három év van a szerződéséből, de abból semmi nem garantált. (Persze nyilvánvalóan, amiért megdolgozik, azért megkapja a pénzt, de a lógásokért már nem). Na ez volt neki a szívfájdalma leginkább és szeretett volna egy új hosszú távú szerződést, mely végig garantált volna neki pénzesőt.

Amikor tavaly eltiltást kapott 15 mérkőzésen nem szerepelhetett a csapattal és amiatt aggódott, hogy a tiltás és az ezzel járó kiesés miatt a Minnesota együttese nem fog rá számítani a jövőben. Ő csak szerette volna bebiztosítani a jövőjét azzal, hogy garantáltként kérte volna a szerződéséből fennmaradó 45 millió dollárt. Nos ez már azért sem lesz ennyi, mivel a múlt heti önkéntes távolmaradása az OTA-tól 300.000 dollárjába fájt, mint utólag kiderült.

A háttérben Peterson ügynöke Ben Dogra is ténykedett, próbált minél jobb szerződést kiharcolni magának, bocsánat az ügyfelének. Na persze senki ne higgye azt, hogy nem Dogra volt a felbujtó az ellentmondó nyilatkozatokra és a sztrájkra. Csak miután eszméltek, hogy ha akciójukat folytatják egyáltalán nem lesz pénz, egyből mindenkinek jó volt ami eddig is.

Idén Peterson 12.500.000$ -t tehet zsebre a szezon első játékhetéig, minden további hozzáállása szerint alakul.

Nem is ragozzuk tovább a szót. Peterson itt van és mostantól teljes értékű munkát végez a csapattal, mely így a maximális 90 főre egészült ki.

Vége a bohóckodásnak, mostantól kezdődhet a komolyabb felkészülés a teljes létszámmal.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com