Carson Palmer egészségesen vágott neki a mini edzőtábornak

Az Arizona Cardinals irányítójának, Carson Palmer-nek tavalyi szezonja sérülés miatt idejekorán véget ért. A 10. játékhéten elszakadt Palmer keresztszalagja és egy hosszú rehabilitációs folyamattal a háta mögött teljesen egészségesen vágott neki a tegnap elkezdődött mini edzőtábornak.

A hírek szerint Palmer már egy hete zöld utat kapott az orvosi stábtól de az edzők nem akarták elkapkodni az irányító visszatérését. Nem meglepő, hogy Bruce Arians ennyire félti az irányítóját ugyanis Palmer-el az utolsó 15 mérkőzésből 13-at megnyert a Cardinals.

"Készen állok. Nagyon izgatott vagyok. 100%-an egészséges vagyok, megkaptam az engedélyt. Mindent meg tudok csinálni. Minden héten, hónapban erősebb leszek, készen állok a kezdésre." - nyilatkozta pozitívan Palmer.

A múlt heti OTA edzésen részt vett Palmer de csak figyelte a 11 a 11 elleni gyakorlatokat. A jelentések szerint csak olyan gyakorlásokat, playeket végzett amikor tiltott volt a pass rush mert Arians félt tőle, hogy a fiatalok vehemenciája veszélyt jelentene az irányítójára nézve.

Palmer visszatérésével minden újra kezd összeállni Arizonában. A veterán irányító jelenléte hatalmas lökést jelent az offense számára. A tavalyi alapszakasz megmutatta, hogy mit is jelent Palmer a Cardinals offense számára és ha egészséges tud maradni a szezon során akkor egyáltalan nem elképzelhetetlen, hogy a Seattle Seahawks-t megelőzve idén megnyerik az NFC Nyugati csoportját.

(nfl.com, Fotó: azcardinals.com)