Jermaine Gresham az Arizona Cardinals vezetőségével találkozik

Az NFL Media szakértőjének, Ian Rapoport-nak az információ szerint a szabadügynök tight end Jermaine Gresham a mai napon találkozni fog az Arizona Cardinals vezetőségével.

A Cincinnati Bengals korábbi tight endje posztjának egyik legjobb játékosának számított az idei szabadügynökpiacon de a korábbi sérülése miatt még mindig csapat nélkül áll.

A 27 éves Gresham hátproblémákkal bajlódott és műtéten is átesett az idei offseasonban. Az érdeklődő csapatok számára elsősorban azt kell bebizonyítania, hogy teljesen egészséges lesz az idei szezon kezdetekor.

Gresham a múlt hónapban találkozott a New Orleans Saints csapatának vezetőivel is és a játékos tervei között még jó néhány találkozó szerepel. Elsődleges célja, hogy az edzőtábor kezdetéig csapatot találjon magának. A Saints és a Cardinals mellett az Oakland Raiders érdeklődéséről lehet még hallani.

John Carlson visszavonulása és Rob Housler távozása (Cleveland Browns játékosa lett) miatt Arizonában tight end poszton Darren Fells és Troy Niklas számít kezdővárományosnak de ez eléggé kevésnek látszik mert az idei szezonban Bruce Arians vezetőedző a passzjátékra akarja helyezni a hangsúlyt.

A Saints rosterén a veterán Ben Watson és a haramdik profi szezonját kezdő Josh Hill szerepel de még itt sincs eldöntve, hogy ki lesz a csapat kezdő tight endje a szezon kezdetekor. Jimmy Graham távozásával hatalmas űr keletkezett a poszton.

Oaklandben a harmadik profi szezonját kezdő Mychal Rivera, a Buffalo Bills-től szerződtetett Lee Smith és az idei Draft harmadik körében kiválasztott Clive Walford lennének Gresham fő vetélytársai.

Gresham ötéves pályafutása alatt 2.722 elkapott yardot és 24 elkapott touchdownt szerzett. Évente átlagosan 56 elkapással zárt és a Pro Football Focus felmérése szerint a tavalyi szezonban a harmadik legjobban blokkoló tight endje volt. A fő kérdés az, hogy mennyire problémás a hátsérülése.

(nfl.com, Fotó: nflspinzone.com, riverfrontball.com)