C.J. Wilson visszavonul

Korábban már beszámoltunk nektek róla, hogy sajnos a holtszezon nem veszélytelen, és hogy nem sikerült mindenkinek maradéktalanul megúsznia a július 4.-ét. Most pedig már biztosra is vehetjük, hogy a Bucs érintettje vissza is vonult a profi futballtól.

C.J. Wilson ugyanis úgy érzi ez a legjobb döntés, miután a július 4.-ét követő tűzijátékos incidens során elvesztette két ujját is. Eleinte ő is, és az őt támogatók tábora is optimista volt az NFL-be való visszatérését illetően, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez nem járható út. Wilson ügynökei, Joel és Justin Turner az alábbi nyilatkozatot adta ki az esetleges jövőbeli visszatérésről:

“C.J. Wilson úgy döntött távol marad az NFL-től, hogy a közvetlen szükségletek helyreállítására összpontosíthasson, melyek alapjául szolgálnak majd a hosszútávú egészségéhez. Amikor C.J. majd teljesen meggyógyult és képes visszatérni a játékhoz, akkor majd folytatja profi pályafutását. Szeretnénk őszinte elismerésünket kifejezni a Tampa Bay Buccaneers számára, különösen ami a Glazer családot, Lovie Smith edzőt, és Jason Licht general managert illeti, akik támogatást és bátorítást nyújtottak az elmúlt pár hétben, és továbbra is folyamatos erőfeszítéseket tesznek C.J. gyógyulásának érdekében. C.J. jó hangulatban van, és továbbra is a rehabra, valamint a gyógyulásra összpontosít. Hála azoknak akik olyan sokan hívták, és küldtek neki üzenetet, kifejezvén aggodalmukat iránta. Ő egy nagyon akaraterős fiatalember, nagy a munkaerkölcse, és hatalmas karakter. Bízunk benne, hogy láthatjuk majd újra játszani a jövőben.”

Így tehát Wilson a reserved/retired listára került. Emellett pedig a Buccaneers lemondott a linebacker Jared Koster játékárol is. Így máris két üres hely felszabadult a csapat keretében.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com