Vikings győzelemmel rajtolt el a 2015-ös NFL előszezon

PreSeason Game0, Steelers-Vikings1Lezajlott a 2015-ös Hall of Fame mérkőzés, amin a Minnesota Vikings szolid győzelmet aratott.

Vége a böjtnek, elindultak a mérkőzések. Elsőként a Steelers-Vikings mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, ami ugyan nem tartogatott semmi érdekeset, de jó volt látni a srácokat a pályán.

Az első negyedben Teddy kezdte az irányítást, majd Kafka és Heinicke vette át a stafétabotot. A nyitó negyedben egyetlen pont sem született, de a másodikra „beindultak a csapatok”. Bár Walsh kihagyott egy 46 yardos mezőnygólt és a Steelers Suisham révén megszerezte a csapata első pontjait, szerencsére az utolsókat is. 36 yardról rúgta be.

Nem sokkal később Kafka 34 yardos TD passzt osztott ki az újonc TE, MyCole Pruitt-nak, amivel a szünetre megfordítottuk az eredményt.

A harmadik negyedben csak mi voltunk eredményesek. Stefon Diggs egy punt visszahordás során ugyan teljesen szabályos TD-t ért el, de a bírók szerint nem volt az, így 1 yardról jöhettünk. Joe Banyard innen nem hibázott és 1 yardos futott TD-t szerzett, amivel növeltük előnyünket.

Volt még egy-egy interception is a meccsen az irányítóktól, de a negyedik negyedben semmi extra nem történt.

Ez a meccs végül 3:14 -es Vikings sikerrel zárult, folytatás jövő héten Minneapolis-ban, ahova a Tampa Bay Buccaneers együttesét várjuk az előszezon első hetén.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com