Bűnös csapat ez a Vikings

Vikings arrests_1Az elmúlt öt év statisztikáit megnézve a Vikings végre valamiben a mezőny fölé emelkedik, csak az a baj, hogy bűncselekményekről van szó.

Profi sportolók, profi szerződések, millió dolláros fizetések, nagy lábon élés és bűnözés?

Sok a pénz kicsit lazábbra vesszük a dolgokat, mert én megtehetem – gondolhatja egy profi sportoló, de igazából ő is csak egy ember a Föld nevű bolygón, a szabályok rá is pontosan úgy vonatkoznak, mint bármely más állampolgárra.

A rendőrségi jelentéseket böngészve észrevettük, hogy sajnos a Minnesota Vikings együttese volt az elmúlt 5 év legbűnösebb csapata. Csak 2010 óta 18 alkalommal tartóztatták le játékosaink valamelyikét, valakit többször is. Egyik másik csapatnak sincs ilyen sok letartóztatottja az elmúlt 5 évre visszatekintve.

Volt itt ittas vezetés, marijuana birtoklás, családon belüli erőszak, szexuális zaklatás. Sokszínű csapat vagyunk, na.

Egészen 2000-ig vissza lehet nézni, hogy melyik csapatnál, hogyan is alakultak a dolgok. Ilyen távlatba visszanézve a Vikings csapatánál 48 alkalommal volt letartóztatás.

Többek közt volt 17 ittas vagy kábítószeres vezetés, 7 rendbontás vagy garázdaság, 6 tiltott vagy kábítószer birtoklás, 6 szexuális zaklatás, gondatlan vezetés, de volt még gyermekbántalmazás és engedély nélküli fegyverbirtoklás vagy épp használat.

És ki ne emlékezne a 2005-ös Love Boat esetre, amikor 12 Vikings játékos gondolta úgy, hogy jó ötlet a Lake Minnetonka-n szexpartit tartani Atlanta-i és Florida-i prostituáltakkal, vagy épp csoportos vizeléssel könnyíteni magukon egy limuzinból a lakosok házai előtt a szemük láttára.

Talán az egyre nagyobb pénzbüntetések és a sorozatos eltiltások kicsit visszaszorítják az ilyen eseteket.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com