Edzőtábor 2015: Kwon Alexander máris a kezdő csapatban?

Pár napja számoltunk be a Minnesota elleni felkészülési meccsről, ahol már mi is az egekbe magasztaltuk, az újonc, negyedik körös linebackert.

Már akkor azt mondtam, hogy ha ilyen játékot produkál, mint amit vasárnap is láthattunk, egyáltalán nem lenne meglepő, hogy ha még az előszezonban kiszorítaná a csapat idei FA szerzeményét, Bruce Cartert a kezdők közül.

Nos ez hétfőn meg is történt. Ugyanis immáron Kwon Alexander edzett az első számú csapattal. Bruce Carter pedig a második számúba került. Azt ugyan még nem lehet tudni, hogy vajon tartós cseréről van-e szó. Az azonban tény, hogy Alexandernél gyorsabb, agilisabb linebackert nem sűrűn láttunk. Vagyis de, hisz játéka néha már-már Lavonte David magasságokba emelkedik. Feltűnhetett ez Lovie Smith-nek is, aki rögtön vérszemet kapott. Hisz ki ne szeretne két Lavonte Davidet egyszerre a kezdő együttesben a pályán látni?

Az újonc linebackernek egész jól ment a tegnapi edzés, az első csapattal is. Bemutatott pár szép játékot. És 7-7 elleni felállásban levédekezett egy passz kísérletet is.

A dolog nagy vesztese azonban Bruce Carter, na meg a költségvetési sapka lehet. Hisz Carter most írta alá velünk négy évre szóló 20 millió dolláros szerződését, és máris a tartalékok közé szorul? Persze szoruljon, ha ez javít a Bucs játékán, az viszont egyáltalán nem szól Carter mellett, hogy sosem játszott még középső linebackerként ebben a sémában.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com