A Falcons játékosa lett Rex Grossman

Az Atlanta Falcons tegnap bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök irányító Rex Grossman-t.

A jelenleg 35 éves irányítót a 2003-as Draft első körében választotta ki a Chicago Bears és hat éven keresztül volt a csapat játékosa. Pályafutása során megfordult még a Houston Texans (2009), a Washington Redskins (2010–2013) és a Cleveland Browns (2014) csapatánál is de tétmérkőzésen 2011 óta nem lépett pályára az NFL-ben.

A Falconsnak szüksége volt egy tartalékirányítóra Matt Ryan mögé mert a T.J. Yates, Sean Renfree irányítópáros finoman szólva is gyatrán teljesített az előszezon mérkőzéseken. Az új offensive koordinátor Kyle Shanahan pedig örülhet mert ismerős arc érkezett az egységébe. A Texans-nál, a Redskins-nél és a Browns-nál is együtt dolgozott Grossman-el.

Grossman eddigi 12 éves pályafutása során 10,232 passzolt yardot, 56 passzolt touchdownt és 60 interceptiont szerzett. Legsikeresebb szezonját 2006-ban futotta amikor Super Bowl-ba vezette a Medvéket bár az igaz, hogy a döntő elvesztésében is nagy szerepet játszott. De legalább elmondhatja, hogy amikor kezdőként pályára lép az összes mérkőzésen akkor döntőbe vezeti a csapatát.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)