Seattle-ben újra összeállt a Marshawn Lynch - Fred Jackson running back páros

Tegnap bejelentették, hogy a Seattle Seahawks egyéves szerződést kötött a Buffalo Bills-től a héten elküldött running backel Fred Jackson-al. A jelenleg 34 éves futó pályafutása során még sohasem szerepelhetett a rájátszásban de pár hónap múlva ez meg fog változni mert  új csapatánál hatalmas meglepetést jelentene ha nem lenne dolguk jövő januárban.

Jackson piacra kerülését követően a Seahawks volt a legnagyobb érdeklődő és a veterán running back most csatlakozhatott korábbi futótársához Marshawn Lynch-hez. A két játékos 2007 és 2010 között játszott együtt a Buffalo Bills csapatánál.

A Seahawks tökéletes állomáshelynek tűnik Jackson számára hiszen elsőcsapatbeli játékidőt fog kapni és egy elit igásló dolgozik majd mellette. Remekül blokkol így sokat segíthet majd Lynch-nek az idei szezonban továbbá a passzjáték és a rotáció szempontjából is nagy erősítést jelent a csapat számára.

Mindenki azért mégsem lehet boldog Seattleben mert Jackson érkezésével valószínűleg meg fognak válni a korábbi tartalékfutótól Robert Turbin-től aki az utóbbi időben bokasérüléssel bajlódott.

(nfl.com, Fotó: kgmi.com)