A Seahawks futójával erősített a Cowboys

A tegnapi nap folyamán a Dallas Cowboys megerősítette a running back sorát. Bejelentették, hogy egy jövő évi Draft pickért cserébe megszerezték a Seattle Seahawks futóját Christine Michael-t.

Hivatalosan egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan melyik kör(ök) cseréjét érinti az üzlet (meg nem erősített hírek szerint egy kondícionális hetedik körös pickről van szó).

A jelenleg 24 éves running backet a 2013-as Draft második körében választotta ki a Seahawks de az eddigi kétéves pályafutása során nem sok babér termett a számára.

Bár nem egyszerű dolog Marshawn Lynch mellett "labdába rúgni" de Michael az elsőszámú tartalékposztért folytatott versenyt is elvesztette Robert Turbin-el szemben. Két szezon alatt 254 futott yardot és 12 elkapott yardot szerzett.

Fred Jackson múlt heti szerződtetését követően biztosra lehetett venni, hogy a Seahawks meg fog szabadulni az egyik running backétől de kivételesen most egy olyan üzlet született amelyben mindegyik fél nyertesnek érezheti magát.

Michael megfelelő mérettel, erővel és sebességgel rendelkezik továbbá az idei szezonban a liga legjobb támadófala mögött bizonyíthat. Ehhez persze először le kell győznie a Darren McFadden, Joseph Randle, Lance Dunbar running back hármast.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)