NFC North Power Rankings - 0. hét

Power Ranking NFCHamarosan csapatunknak és az összes csoportellenfélnek is megindul a szezonja, jöjjön a 0. heti erősorrend.

Hétfő este mindjárt a San Francisco 49ers együtteséhez látogatunk, nem lesz könnyű meccs, de nem lehetetlen nyerni.

1. Green Bay Packers

Bajnokesélyes. Ezt nyugodtan el lehet mondani az Aaron Rodgers vezette együttesről. Bár Nelson kiesett a szezonra, de még így is kimagaslanak az NFC NORTH-ból és komoly esélyesek az újabb Super Bowl győzelemre.

Az első héten mindjárt egy csoportellenfél, az ősi rivális Chicago Bears lesz a házigazda a Soldier Field-en. ELvileg simának kell lennie.

2. Minnesota Vikings

Talán merész húzás, de betettem magunkat a csoport második helyére és a liga közepére az erősorrendben. Nagy fejődésen mentünk keresztül és Peterson is visszatért, így hatalmas fegyverrel bővült az arzenál. Az mondjuk nem jó, hogy 5 kezdő támadó falemberből hármat is nélkülöznünk kell és újoncokkal pótolnunk, de majd megoldjuk.

A napfényes California-ban leszünk vendégek az 50. Super Bowl-nak is helyt adó Santa Clara-ban felépített Levi’s Stadium-ban. A 49ers nem lesz könnyű ellenfél, de nem lehetetlen legyőzni őket, mivel ez a holtidény és az előszezon messze az egyik legrosszabbik volt számukra minden téren.

3. Detroit Lions

Közvetlen mögénk várom a Lions a csoporton és a ligán belül is. Michigan-ben elkezdődött valami egy-két éve és haladnak felfelé, de most talán nem lesznek annyira elől, mint tervezik.

San Diego-ba látogatnak az első héten, nem lesz könnyű dolguk, mivel idén végre szeretne kiugró teljesítményt nyújtani a hazai csapat, ehhez viszont már az elejétől fogva kellenek a sikerek.

4. Chicago Bears

A csapat olyan amilyen, mindenki játszik már mindenféle poszton,. Nálam utolsók a csoportban és a ligában is csak pár déli csapatot előz meg.

A Green Bay ellen nem lesz könnyű dolguk, még úgy sem, hogy otthon lesznek. Szerintem sima vereséget szenvednek, mindenféle megerőltetés nélkül.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com