Véget ért Terrell Suggs idei szezonja

gettyimages-488124212-e1442190496121.jpgA Baltimore Ravens 19-13-ra kikapott a Denver Broncos-tól az első alapszakasz mérkőzésen de nem a vereség jelenti a legnagyobb problémát a csapat számára. A negyedik negyedben megsérült a csapat veterán pass rushere Terrell Suggs.

Később bejelentették, hogy elszakadt Suggs bal Achille-ína ami miatt már nem fog pályára lépni az idei szezonban. A linebackernek a 2012-es offseason közepén a jobb lábában szakadt el Achilles-ín és akkor pályára tudott lépni a szezon utolsó 8 mérkőzésén. Azóta azonban eltelt három év és elképzelhetetlen, hogy a 32 éves Suggs még pályára léphet az idei szezonban.

"Nagyon nehéz pótolni egy Terrell Suggs féle játékost. Nagyon sokat hozzáad a védelmünkhöz így ez hatalmas csapás a csapatunk számára. A jelenlétével is ösztönzi a srácokat, magamat is beleértve. Ez volt az egyik oka annak, hogy idejöttem." - nyilatkozta Suggs linebacker társa Elvis Dumervil.

Az igaz, hogy a tegnapi mérkőzést egyetlen hivatalos statisztikai adat nélkül fejezte be de ez nem mutatja meg, hogy mit is vesztett el a defense. Suggs például egyike azon hat játékosnak akik 2003 óta több mint 100 sacket szereztek. Kiesésével Courtney Upshaw és az idei negyedik körös pick Za'Darius Smith fog fellépni Dumervil mellé.

(nfl.com, Fotó: heavy.com, theguardian.com)