Három kezdőirányító is megsérült a hétvégén

A mostani forduló nem az irányítók játéknapja volt. Hosszabb rövidebb időre három csapat is elvesztette a kezdőirányítóját.

A SportTv közvetítésében élőben láthattuk, hogy megsérült Tony Romo. A vizsgálatok kiderítették, hogy az irányítónak eltört a kulcscsontja és előreláthatólag 8 hetet kell majd kihagynia. Azóta kiderült, hogy nem kell megműteni az irányítót de azt is közölték, hogy ettől nem rövidül le a rehabilitáció ideje.

Tegnap estére kiderült, hogy a Chicago Bears irányítója Jay Cutler is megsérült a hétvégén. Az Arizona Cardinals ellen megsérült a combhajlítóizma és minimum két mérkőzést ki kell majd hagynia. Cutler távollétében Jimmy Clausen lesz a csapat kezdőirányítója így vele fognak nekimenni a hétvégi Seattle Seahawks és a jövő heti Oakland Raiders elleni mérkőzésnek.

A harmadik kieső a New Orleans Saints irányítója Drew Brees lett. Brees állapotáról lehet a legkevesebbet tudni, a hírek szerint vagy elszakadt valami a dobóvállában vagy pedig "csak" megzúzódott. Az irányító tegnap átesett az MRI vizsgálaton, a mai és a holnapi napon pedig további teszteket fognak rajta elvégezni rajta. A pletykák szerint több mérkőzést is kell majd hagynia amit némiképp az elvégzendő vizsgálatsorozat is alátámaszt.

(nfl.com, Fotó: sportsworldreport.com)