A Browns mégsem akarja kirúgni Dwayne Bowe-t

A múlt héten felröppent a hír, hogy a Cleveland Browns vezetősége meg akar szabadulni az idei offseasonban szerződtetett elkapójától Dwayne Bowe-tól. A wide receiver a sérülése miatt eddig csak nagyon limitált szerepet kapott de a szerződése miatt mégiscsak meglepő lenne, ha kivágnák a csapatból.

Bowe nem is olyan régen még a liga sztárelkapói közé tartozott de az idei offseasonban megvált tőle korábbi csapata a Kansas City Chiefs. A Browns kétéves, 13 millió dolláros szerződést kötött vele az idei offseasonban amely 9 millió dollár garantált keresetet tartalmaz és pont a garantált összeg miatt nem tudják simán elküldeni a játékost.

A pletykák ellenére a vezető azonnal megcáfolta, hogy valóban meg akarnának szabadulni Bowe-tól.

"Nem. Ez egy hosszú szezon. Nem úgy kezdett ahogyan azt vártuk de bízunk benne, hogy a segítségével minél hamarabb sikereket érünk majd el.." - nyilatkozta Mike Pettine.

Bowe még az edzőtáborban sérült meg és Pettine türelmet kért a Chiefs korábi playmakerével kapcsolatban. Rá is fér minden biztatás mert az idei szezonban eddig csak egyetlen mérkőzésen tudott pályára lépni. 8 snapet töltött pályán és még egyetlen elkapással sem rendelkezik.

(nfl.com, Fotó: ohio.com)