Ismét bajba került Johnny Manziel

Tegnap este kiderült, hogy hétfőn ismét bajba került a Cleveland Browns másodéves irányítója Johnny Manziel. A játékos hétfőn barátnőjével Colleen Crowley-val autókázott Avon városában majd egy veszekedés miatt két szemtanú kihívta rájuk a rendőröket.

A pár összeveszett és Crowley ki akart szállni a mozgó járműből. Crowley elmondása szerint Manziel beleverte a fejét az ablakba emiatt akart kiszállni az autóból. Karján horzsolásokat találtak ami feltehetően akkor keletkezett amikor Johnny megakadályozta, hogy barátnője kiszálljon az autóból.

Beismerték, hogy a nap korábbi szakaszában alkoholt fogyasztottak de a szonda szerint Mr. Football véralkohol szintje az ittas vezetés alsó határa alatt volt. Crowley nem akart feljelentést tenni így a pár együtt távozott Johnny autójával.

A Browns general managere Ray Farmer a következő nyilatkozatot tette:

"Tartottunk ettől a helyzettől. Ez olyan ügy amelyet komolyan kell vennünk és az aggályainkat közvetlenül Johnny-val kell közölnünk. Ezek magán beszélgetések lesznek és jelenleg tartózkodunk a további megjegyzésektől."

Johnny saját Twitter oldalán közölte, hogy csak egy hülye vitába keveredett Colleen-al és elhiszi, hogy a külső szemtanúk számára komolynak tűnhetett a dolog de higgyük el mert, hogy nem volt az. Johnny ebben az évben az elvonót is megjárta így egy újabb balhé egyáltalán nem hiányzott számára. Majd kiderül, hogy mi lesz az egész vége.

(nfl.com, Fotó: sportsworldnews.com)