NFC North Power Rankings - 6.hét

Power Rankings6A csoport második helye továbbra is megvan, de a rájátszásba való kerüléshez a következő meccseket meg kell nyerni.

A héten a Packers és a Bears is pihenni fog, a Vikings és a Lions pedig egymás ellen lép pályára, így valószínűleg a csoporton belül nem lesz nagy mozgás, de fontos meccs jön, főleg a lila mezes vendégeknek.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (2.) Green Bay Packers (6-0) -1

Még a Chargers-t is sikerült legyőzniük és meg is van a 6-0 -ás hibátlan mérleg, de a nagy magabiztos győzelmek már nem jönnek annyira. Rivers-éket is csak 1 TD-nyi különbséggel sikerült felülmúlniuk.

A héten pihennek.

Következő ellenfél: –

2. (11.) Minnesota Vikings (3-2) +2

A bye week után kicsit többre számítottunk a csapattól, és bár a győzelem meg van, de a Chiefs ellen nyújtott teljesítmény borzasztóan kevés lesz. Kell javulni a futó és a passzjátéknak is.

Az első győzelmét megszerző Lions ellen lépünk pályára, ráadásul idegenben. Nem lesz könnyű meccs, mert bár esélyesnek mondhatjuk magunk, az 1-5 -ös mérleggel bíró Lions-t sem szabad leírni.

Következő ellenfél: Detroit Lions (1-5)

3. (28.) Chicago Bears (2-4) -3

Hosszabbításban kaptak ki a Lions-tól, azoktól, akik 5 vereséggel indultak neki annak a meccsnek. Baj van itt is, ott is, a héten pihennek, így összeszedhetik magukat.

A héten pihennek.

Következő ellenfél: –

4. (31.) Detroit Lions (1-5) +1

A 0-5 -ös idénykezdés után bár csak hosszabbításban, de meglett az első győzelme a Lions csapatának is, ezzel elkerülve egy újabb 0-16 -os szezon lehetőségét. Alapos ponteső volt a Chicago ellen, aminek a végén ők örülhettek.

A Vikings elleni csoportrangadó második felvonása következik. A második héten kikaptak és most sem feltétlenül ők az esélyesek, de a hazai pálya és a Vikings mostani bizonytalansága reményt kelthet bennük.

Következő ellenfél: Minnesota Vikings (3-2)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com