Clinton McDonald IR listára került

Clinton McDonald már az Atlanta elleni mérkőzést is kihagyta mellizom szakadás miatt, a sérülés pedig olyan komolynak bizonyult, hogy szezonja is véget ért.

Rossz hír a Buccaneers védőfalának ez, hisz a nose tackle volt a defensive line legeredményesebb játékosa, ha a futás megállításáról volt szó. 31 szerelést mutatott be eddig a szezonban.

Szerencsére a szezon elején hátsérüléssel bajlódó Akeem Spence már felépült, és elég kirobbanó formában is játszik azóta. Ő rá, illetve Tony McDanielre vár majd a feladat, hogy helyettesítsék a defensive tackle-t, aki egész szezonra kidőlt. Bár az utóbb említett McDaniel maga is sérüléssel bajlódik jelen pillanatban is, de remélhetőleg ez nem tart ki a szezon végéig.

A Tampa Bay Buccaneers ahogy sérült listára helyezte McDonaldot, újra a csapatba szerződtette a defensive end Lawrence Sidbury-t, aki ugyan középen nem lesz semmiféle segítség a védőfalban, az ő érkezésének oka teljesen más. A vasárnapi találkozón ugyanis, mind a két szélső falember, Jacquies Smith, és William Gholston egyaránt elhagyták a pályát sérülés miatt, az pedig még nem tisztázott, hogy játszhatnak-e vasárnap a New York Giants ellen.

Sidbury már tavaly is a Bucs-ban játszott, de az előszezon végén kivágta őt az edzőgárda. Igazság szerint nem lesz minőségi erősítés a széleken, sőt a dolgok állása szerint semmi jóra nem lehet számítani jelenleg ettől a sérülésekkel sújtott védőfaltól.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com