Ismét 40 éves Colts játékost választottak ki véletlenszerű drogtesztre

Nyilvánosságra került, hogy ismét 40 éves játékost választottak ki véletlenszerűen drog/gyógyszer tesztre. Az Indianapolis Colts irányítója Matt Hasselbeck a saját Twitter oldalán közölte, hogy kiválasztásra került egy véletlenszerű drog/gyógyszer tesztre.

Hasselbeck az idei szezonban Andrew Luck sérülései miatt négy mérkőzésen kezdett és az összes találkozón győzelmet aratott a csapatával. A veterán irányító 1.023 passzolt yardot, 7 touchdownt és 2 interceptiont szerzett. Passzainak 65% pontos volt és 94.4-es QB ratingel rendelkezik. Az adatai alapján tökéletes jelölt a "véletlenszerű" drog/gyógyszer tesztre.

Fura dolog a véletlen. Higgyük el, hogy mindez puszta véletlen és nem a liga elöljáróit érdekli, hogy az NFL-ben ebben a korban különböző szerek nélkül is elérhető ilyen teljesítmény.

Hasonló helyzetbe került idén januárban a csapat kickere. Adam Vinatieri 42 évesen egy playoff mérkőzésen értékesített egy 53 yardos mezőnygólt és a sors lecsapott, véletlenszerű drogtesztre hívták. Vinatieri akkori mezőnygólja egyébként a franchise történetének leghosszabb playoffban értékesített mezőnygólja volt.

Vinatieri tesztjéről a csapat puntere Pat McAfee számolt be

Mindezek után a Colts idősebb játékosainak vigyáznia kell mert egy, vagy pár jó mérkőzés után véletlenszerű teszten találhatják magukat. A 34 éves Andre Johnson, Robert Mathis, Mike Adams vagy a 33 éves Charlie Whitehurst, Trent Cole, Todd Herremans hármasa lehet a következő véletlenszerű kiválasztott.

(nfl.com, Fotó: forbes.com)