Jogos volt Moore elküldése?

Nem nyugodnak le a kedélyek csapatunk körül, sorra veszítjük el a nyerhető meccseket, tegnap pedig Damontre Moore-tól is megváltunk. Lássuk mi robbantotta ki a viszályt.

Eddigi profi pályafutása során sorra viselkedési problémával küzdött a defensive end, az edzéseken végzett munkájával nem voltak elégedettek, a pályán pedig annak ellenére, hogy több jó játékot is bemutatott inkább a büntetéseivel vétette magát észre. A hírek szerint figyelmeztették is, hogy nincs több dobása, még egy butaság és repül.

A mostani konfliktus onnan indult, hogy Odell Beckham egy-egy fejhallgatóval ajándékozta meg csapattársait, Cullen Jenkins pedig "tréfás" kedvében volt. A defensive tackle úgy döntött, hogy többet is lenyúl, csak hát rajtuk volt a játékosnak szánt mezszám is. Moore könnyen észrevehette, hogy az ő cuccát is "lenyúlták", így nem volt rest és nekirontott Jenkins-nek. Gyerekes viselkedés mindkét részről.

Ez alapján tehát jogos Moore elküldése. Egy mérkőzést ki is hagyott idén és ez sem segített, folytatta gyerekes viselkedését. Ne legyenek kétségeink, biztosan lesz egy másik csapat amelyik leigazolja, majd ott kiderül, hogy meg tudott-e javulni vagy sem. 23 évesen talán még tud változni valamennyit az ember.

Viszont Jenkins mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Csapatunk egyik legrutinosabb játékosa, nem ilyen cselekedetekkel kellene példát mutatnia. Nagyon fontos 4 mérkőzés előtt állunk, hiszen az 5-7-es mérleg ellenére is van még esély a rájátszásba jutásra, sokkal inkább az összetartásra lenne szükség, mint egymás megtréfálására. A Washington ellen pl. olyan együttest láthattunk játszani, akiket nem is igazán érdekelt a győzelem, 3 negyeden át csak lézengtek a pályán. Mintha csak a pénzt akarták volna felvenni a játékosok, nem a győzelemért játszottak. Ilyen morális helyzet mellett azt hiszem nyugodtan elbúcsúzhatunk az idei rájátszástól...

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: nytimes.com