Ismét letartóztatták az utóbbi évek egyik legnagyobb Draft bustját

Már jóideje nem érkezett hír Justin Blackmon felöl de a Jacksonville Jaguars elkapója a hétvégén megint bekerült a hírekbe. A botrányokról elhíresült wide receivert szombat este tartóztatták le Oklahomában ittas vezetés vádjával majd másnap reggel szabadon engedték.

Blackmon az Oklahoma State-re járt és osztályának egyik legígéretesebb játékosa volt. A 2012-es Draft-on nem is kellett sokáig várni, az 5. helyen lecsapott rá a Jaguars korábbi general managere. A GM döntését azonban azóta már biztosan megbánták a Florida-i városban.

Blackmon szolgálataira már hosszú ideje nem számíthat a csapata mert jelenleg is a határozatlan idejű eltiltását tölti. Legutoljára a 2013-as szezon közepén találkozott utoljára a futballlabdával, azóta nem látogatott el az edzésekre és nem léphetett pályára az NFL-ben.

A fiatal elkapó nagyon jól kezdte a pályafutását, újonc szezonjában 64 elkapásból 865 elkapott yardot és 5 elkapott touchdownt szerzett. Azóta azonban három alkalommal is megszegte a liga szabályait és a Jaguars vezetősége már le is mondott róla.

Egy korábbi kép de tulajdonképpen semmi se változott

A Jaguars general managere Dave Caldwell augusztusban lenyilatkozta, hogy semmilyen információval sem rendelkezik Blackmon-ról és nem is hallott róla az utóbbi időben. Nem tartja elképzelhetőnek, hogy újra hatékony elkapóvá válhat belőle.

A Jaguars-nál már nyáron lemondtak az elkapóról és az újabb rendőrségi ügye után nehéz elképzelni, hogy bármelyik NFL csapatnál bizonyíthatna a közeljövőben.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, newson6.com)