Stewart nem játszik ma este

A vezetőedző Ron Rivera szerint kizárt, hogy a running back Jonathan Stewart játszik ma este a Falcons elleni meccsen. Ez lesz Stewart második egymást követő meccse, amit kihagy egy láb sérülés miatt.

"Nagyon szépen gyógyul, csinálja azokat a dolgokat, amiket meg kell csinálnia, de nem fog játszani." mondta Rivera.

Ismét Cameron Artis-Payne, Fozzy Whittaker és Mike Tolbert játsza majd a főszerepet a távollétében. Artis-Payne futott a csapatban a legtöbbet, 14 alkalommal indult meg a múlt héten a Giants ellen, és lehet hogy még több munkát kap a 16. héten.

Az irányító Cam Newton meglepetést okozott a csütörtöki sérült jelentéssel kapcsolatban. Korlátozott résztvevőként szerepel a listán, de ez nem sérüléssel kapcsolatos.

"Mindent megcsinált, amit meg kellett csinálnia. Családi okok miatt kellett elmennie - pozitív dolog, semmi negatív, nincs baj." mondta Rivera. "11. része volt az edzésnek és részt vett kilencen. Vissza fog jönni szombaton."

Az elkapó Ted Ginn Jr. teljes értékű munkát végzett, és Rivera arra számít, hogy teljes sebességgel fog játszani vasárnap.

"Egy kis pihenés, kap egy lehetőséget a rehabilitációra a soron következő két napban, kap kezelést, és valóban kifizetődik minden." mondta Rivera.

A defensive tackle Kyle Love korlátozott volt az agyrázkódás miatt és továbbra is a protokollt csinálja.

"Meg fogja vizsgálni egy független orvos és utána majd meglátjuk." mondta Rivera. "Eddig minden jó ütemben haladt. Beállt dolgozni egy keveset a pályán is."

Mivel a zord időjárás arra kényszerítette a csapatot, hogy a Convention Center-ben gyakoroljanak szerdán és a játékosok pihenőnapot kapnak pénteken a karácsony miatt, így a csütörtöki edzés a szokottnál is megterhelőbb volt.

"Megnyomtuk egy kicsit a tempót, mert holnap pihenőnap van." mondta Rivera. "Ezt tettük az elmúlt két szezonban is és úgy tűnik, a játékosok jobb hangulatban jönnek vissza, miután többet tudtak pihenni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: upi.com