A Panthers hosszabbított J. J. Jansen-el

A veterán long snapper J. J. Jansen, aki szabad ügynökké vált volna ebben a holtszezonban, aláírt egy ötéves szerződés hosszabbítást.

"Megtisztelve érzem magam, hogy Ron Rivera, Mr. Dave Gettleman és Mr. Jerry Richardson bízik bennem ebben a szerepben, amit a csapatban játszom." mondta Jansen. "Itt akarok lenni. Ez egy nagyszerű csapat. Charlotte az otthonunk lett az elmúlt hét évben és a futball utáni jövőre gondolva, ez lesz az otthon a számunkra."

Jansen eredetileg a Carolina-ba 2009-ben érkezett, miután trade-eltek a Green Bay Packers csapatával egy kondíciós draft választást és a csapat long snapper-e azóta.

"(A korábbi general manager) Marty Hurney hozott ide. Még nem is játszottam alapszakasz meccsen, de látott bennem valamit, ami miatt hajlandó volt trade-elni értem." mondta Jansen. "Mindig úgy éreztem, ez a munkám, vigyázni a pozícióra és megkönnyíteni a punter és a kicker dolgát."

A Panthers-ben töltött hét szezon során több mint 1000 punt, field goal és extra pont során tartotta a labdát és csak egy rossz snap-je volt - egy punt a 2010-es szezonnyitón, amikor a labda kicsúszott a kezéből. Azóta több mint 600 játékot játszott hiba nélkül.

"Következetes és ez az első dolog, amit keresel." mondta a speciális csapat koordinátora, Bruce DeHaven. "Kiérdemelte. Hatással van az egész speciális csapatra. Megvan a mérete, nagyon okos és van vezetői képessége. Nem tudok elegendő nagyszerű dolgot mondani róla."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu