Két játékosától is megvált a Cleveland Browns

A Cleveland Browns tegnap szerződést bontott defensive tacklejével Randy Starks-al és tight endjével Jim Dray-el. Starks a tavalyi offseasonban érkezett a Miami Dolphins csapatától és kétéves, 6.5 millió dolláros szerződést kötöttek vele.

A szerződés összege nem volt túl magas de Starks a tavalyi teljesítményével nem hálálta meg a belé fektetett bizalmat. A csapathoz visszatérő defensive koordinátor Ray Horton nem ragaszkodott hozzá és 32 évesen már valószínűleg már csak tartalék lesz a pályafutása hátralevő szakaszában.

A szerződése szerint 3.625 millió dollárt foglalt el idén a fizetési sapkából és elküldésével csak 625 ezer dollárt halott összeg maradt utána. 

Dray elküldése sem okozhatott meglepetést mert a csapat tartalék tight endje volt az utolsó két szezon során. A Browns-nál eltöltött két szezonja alatt 23 elkapásból 303 elkapott yardot és 1 touchdownt szerzett. 2.075 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából és csak 300 ezer dollár halott összeg maradt utána.

Új rezsim vette át az irányítást Clevelandben így a mostani két kirúgás csak a jéghegy csúcsát jelenti. A következő távozó Johnny Manziel lesz akinek elküldésére már korábban fény derült de fájóbb veszteség lesz a csapat számára ha a csapat Pro Bowl-er centere Alex Mack kilép a szerződéséből.

(nfl.com, Fotó: dawgpounddaily.com)