McAdoo erősítené a falakat

A New York Giants vezetőedzője Ben McAdoo is ott van a combine-on és természetesen meg is szólaltatták. Több dologról is beszélt, többek között arról is, hogy az offensive és a defensive line is erősítésre szorul. Lássuk hát miről is nyilatkozott.

"Ha gyorsan fejlődni akarsz, akkor közvetlenül a labda előtt kell javulnod. Meg kell védened az irányítód és oda kell érned az ellenféléhez. Ez szoros összefüggésben van a QB ratinggel, ami nagy szerepet játszik a győzelmek és a vereségek számában. Mindent megteszel azért, hogy minél előbb az ellenfél quarterbackjéhez kerülj, legyen szó akár a védőfalról, a secondary-ről vagy a linebackerekről. Kényelmetlenné kell tenned az ellenfél irányítóját." -kezdte a head coach.

Ezzel kerül összefüggésbe, hogy McAdoo szeretné ha Jason Pierre-Paul továbbra is kék mezben szerepelne. Elmondta, hogy pass rusherünk nagy intenzitással tért vissza és továbbra is nagy nyomás alatt tudja tartani az ellenfél támadóit.

Az offensive line Will Beatty és Geoff Schwartz kirakásától volt hangos és az ő helyükre új embereket kell szerezni. Erre természetesen jó alkalmat kínál a draft és a szabadügynök piac is. Victor Cruzról is szó esett, aki nagy valószínűséggel új esélyt kaphat. A két OL játékosunknak elsősorban a sérülések miatt kellett távozniuk, amelynek az okait már vizsgálják is az edzők. Új szakembert is kaptunk erre a posztra Aaron Wellman személyében.

Előkerült Andre Williams neve is, aki csalódást keltő éven van túl. Kap egy újabb esélyt és ne feledjük újoncként azért voltak jó mérkőzései. Viszont érdemes figyelni az újonc és a veteran futókat is, jó eséllyel érkezhet új running back.

Végül pedig a combine jelentősége is szóba jött:

"Kapsz egy esélyt, hogy találkozz a leendő újoncokkal, a szemükbe nézz és kezet fogj velük. Ők nemcsak a filmeken és a papírokon léteznek, valódi emberekről beszélünk."

Ugyanakkor az is elhangzott, hogy könnyű az interjúkat "manipulálni", hiszen az ügynökök még a karakterproblémás játékosokat is alaposan felkészítik ezekre a beszélgetésekre.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: giants.com