Két irányító is megégette magát a Scouting Combine második napján

Több játékosnak is jól sikerült a Scouting Combine amivel javítani tudtak a Draft értékükön de értelemszerűen egy gyenge teljesítménnyel ugyanolyan mértékben rontani is lehet a játékos megítélésén. A felmérő második napján két irányító is pórul járt, az első rossz teljesítmény, a második játékos pedig sérülés miatt égette meg magát.

Connor Cook, QB, Michigan State

A fiatal irányító számára minden adott volt, hogy közelebb lépjen az osztályból kiemelkedő Jared Goff, Carson Wentz párosához de a tegnapi nap után végére sikerült még jobban eltávolodni tőlük. A passzjátéknál problémája volt a labda helyezésével és a passzpontossággal. A routokat futó receivereket nem találta meg, magasan vagy pedig az elkapózónán kívülre dobta a labdákat. Az irányító vállsérüléssel bajlódott a korábbiakban de elmondása szerint mostanra már újra 100%-osan egészséges. Nem tudni, hogy tényleg teljesen felépült-e a korábbi sérüléséből és ez mennyire hátráltatta Őt tegnap de az biztos, hogy ez a teljesítmény kevés lesz az NFL-ben.

Cardale Jones, QB, Ohio State

Az irányítónak a 40 yard másodszori lefutása során megsérült a combhajlítóizma így nem tudott részt venni a további gyakorlatokon. A rendkívülinek számító karerőssége miatt a szakértők többsége nagy "előadást" várt Jones-tól de a sérülése miatt nem dobott a Combine-on. A karerőssége miatt érdemes lett volna megnézni de a sérülés miatt a hétvégén nem tudott javítani a Draft értékén. Bár annyi igaz, hogy Cook-al ellentétben legalább nem rontott.

(nfl.com, Fotó: detroit.cbslocal.com)