Ryan Fitzpatrick kikerülhet a piacra

A New York Jets irányítójának Ryan Fitzpatrick-nek igen jól sikerült a tavalyi szezonja így a csapat vezetősége teljesen érthető módon meg akarja tartani a veterán játékosát. A hírek szerint a csapat által felkínált szerződés és Fitzpatrick elvárásai igen messze állnak egymástól így az irányító ki fog kerülni a szerdán nyitó piacra.

Egyes vélemények szerint Sam Bradford új szerződése befolyásolja Fitzpatrick döntését. A Philadelphia Eagles irányítója kétéves, 36 millió dolláros szerződést írt alá a múlt héten. A Jets general managere Mike Maccagnan korábban lenyilatkozta, hogy prioritásnak számít az irányítójuk megtartása.

Fitzpatrick csatlakozott korábbi Bills-es vezetőedzőjéhez Chan Gailey-hez és pályafutása legjobb szezonját futotta. 3.905 passzolt yardot szerzett, 31 touchdown és 15 interception szerepel a neve mellett. A playoffról ugyan lecsúsztak ami részben köszönhető az irányító Bills elleni mérkőzésen mutatott gyenge játékának is de az igaz, hogy az utóbbi években a legjobb teljesítményt nyújtotta a Jets irányítói közül.

(nfl.com, Fotó: m.campussports.net)