A Panthers hosszabbított a WR Stephen Hill-el

A Panthers fenntartja a jogokat a korlátozott szabad ügynök Mike Remmers, a tavalyi kezdő jobb oldali tackle esetében, és újraigazolta a korlátozott szabadügynök wide receiver-t, Stephen Hill-t egy egyéves szerződéssel.

Remmers esetében a Carolina fenntartja a jogot az elővásárlásra bármely másik csapat által felajánlott szerződés esetében az április 22.-i határidőig. A Panthers egy második körös pick-et kap, ha úgy döntenek, hogy nem adják meg azt a szerződést.

Remmers lett a Panthers kezdő jobb oldali tackle-je öt meccsel a 2014-es alapszakasz vége előtt és azóta kezdett mind a 21 alapszakasz meccsen és mind az öt rájátszás meccsen azóta. A Panthers győzelmi mutatója 22-4 volt azokon a meccseken.

Draftolatlan újoncként hagyta ott az Oregon State csapatát 2012-ben, Remmers a Panthers csapatához a 2014-es szezon felénél csatlakozott, amikor a Carolina leigazolta a St. Louis gyakorló csapatából.

Hill, akit a második körben választott ki a New York Jets 2012-ben, úgy tűnt, hogy hatással lehet a Panthers csapatára az elmúlt szezonban, amíg katasztrofális térdsérülést nem szenvedett az edzőtáborban. A 2014-es szezont a rendszer tanulásával töltötte a Carolina gyakorló csapatának tagjaként. A Panthers négy nappal azután igazolta le, hogy a Jets lemondott róla a végső keretszűkítésnél. Két szezont töltött a Jets csapatában, a villámgyors Georgia Tech elkapó 45 elkapással 594 yardot és öt touchdown-t szerzett.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu