A Panthers hosszabbított Mike Tolbert-el

A fullback Mike Tolbert, akit a Pro Bowl-ba is beválasztottak két alkalommal is az elmúlt három szezonban, marad Carolina-ban.

Tolbert, aki korlátlan szabadügynök lett volna a de aláírt egy kétéves szerződést, amely továbbra is a Panthers csapatához köti, órákkal azelőtt, hogy az új bajnoki év elkezdődött.

A négy szezon során, a Panthers csapatában Tolbert egy sokoldalú fegyver volt a labdával a kezében - közel 1600 yardot szerzett, mint kiegészítő futó - de már nincs szüksége a labdára, hogy fejfájást okozzon a szemben álló védelmeknek.

Tolbert kihagyta a 2014-es szezon felét egy térd sérülés miatt, de a Panthers úgy gondolta, elég értékes ahhoz, hogy a sérült tartalék/kijelölt visszatérő listára tegyék. Amikor visszatért, a Panthers az NFC South bajnoki címéért küzdött. A másik három Carolina-i szezonjában Tolbert játszott minden meccsen.

A Panthers csapatában Tolbert 878 yardot és 13 touchdown-t futott, emellett 84 elkapással 699 yardot és öt touchdown-t is szerzett.

A Georgia-i születésű játékos, aki draftolatlanul hagyta ott a Coastal Carolina-t, első négy NFL szezonját a San Diego Chargers csapatában töltötte, ahol összesen 20 futott és hat elkapott touchdownt szerzett.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu