Los Angelesben folytatja a korábbi elsőkörös védő

A Los Angeles Rams tegnap bejelentette, hogy szerződtette a korábbi elsőkörös pass rusher Quinton Coples-t. A defensive endel a hírek szerint kétéves, 6.5 millió dolláros szerződést kötött a Rams. A szerződés teljes összege elérheti a 9.75 millió dollárt.

Coples-t a 2012-es Draft első körének 16. helyén választotta ki a New York Jets. Elsőkörös révén az újonc szerződése tartalmazta az ötödik éves opciót amivel a Jets élt tavaly nyáron de novemberben végül megváltak tőle.

Miamiba került a 25 éves védő és hat mérkőzésen léphetett pályára a Dolphins játékosaként de nem tudott alkalmazkodni az új környezethez és védelemhez. Egyetlen tackle, sack vagy fumble sem fűződik a nevéhez.

A nullás mérkőzések után nem meglepő a Dolphins végül megvált tőle. Ráadásul a fizetési sapka is megsínylette volna Coples maradását. Az opciós év miatt 7.751 dollárt foglalt el a fizetési sapkából de egyetlen halott cent nélkül elküldhették.

Coples a tavalyi szezonban két csapat mezében összesen 15 mérkőzésen lépett pályára, 292 defensive snapet töltött pályán de egyetlen alkalommal sem sikerült földre vinnie az ellenfelek irányítóit és "csak" 12 siettetést tudott felmutatni.

A Jets 3-4-es védelmében outside linebackert játszott ami nem igazán feküdt neki és Coples magára találhat a Rams 4-3-as defenseben.

A védő jelen pillanatban csak egy rotációs játékosnak számít de jó igazolásnak tekinthető a Rams szempontjából mert viszonylag keveset költöttek rá és még van rá némi esély, hogy olyan játékossá váljon amilyennek a Draft előtt tartották.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)